Thu, 12 Lipca 2007, 21:50:51
Amorku, pomyśl sobie o szczęściu Twojego Łukaszka i o szczęściu maluszka pod sercem. Masz ich obu w swoim serduszku!!!!! Ja też bardzo przeżywam rocznice, ale trzeba sobie wciąż powtarzać że mamy nasze wszystkie dzieci w naszych sercach i żyć tą miłością
Napisze ci moje wyobrażenie o naszych utraconych dzieciach:
Zamykam oczy i czuje na swojej twarzy blask i ciepło słońca oraz lekki wiaterek dotykający mojej twarzy. Jest cudownie tak bezpiecznie, miło, spokojnie i radośnie... Czuje jak dzieci wokół mnie biegają, bawią się, trzymają się za ręce, jest w nich tyle dobroci, tyle miłości, tyle pokoju i szczęścia aż przez moment sama chciałbym stać się takim dzieckiem... ale nie mogę bo dziecko potrzebuje mamy, a to ja nią jestem
Wśród maluszków tryskających radością wobec mnie czuję szczególną obecność; czuję że jest przy mnie moje dziecko. Czasem mam wrażenie że przytula się delikatnie do mnie, jakby chciało powiedzieć: mamusiu tyle tu szczęścia dla mnie więc uśmiechnij się
Uwielbiam mamusiu kiedy mi mówisz że mnie kochasz i kiedy w tej miłości tęsknisz, uwielbiam radość twoją kiedy widze jak czule mówisz do mojego tatusia, do braciszka/siostrzyczki, do całej naszej rodzinki.
W dzień narodzin dla nieba, wiesz co mamo chce w prezencie? Pomyśl o moim szczęściu tutaj i o mojej kochanej rodzinie przy tobie, popatrz w niebo i daj mi w tym urodzinowym prezencie suuuper duży uśmiech :mrgreen:

Napisze ci moje wyobrażenie o naszych utraconych dzieciach:
Zamykam oczy i czuje na swojej twarzy blask i ciepło słońca oraz lekki wiaterek dotykający mojej twarzy. Jest cudownie tak bezpiecznie, miło, spokojnie i radośnie... Czuje jak dzieci wokół mnie biegają, bawią się, trzymają się za ręce, jest w nich tyle dobroci, tyle miłości, tyle pokoju i szczęścia aż przez moment sama chciałbym stać się takim dzieckiem... ale nie mogę bo dziecko potrzebuje mamy, a to ja nią jestem

W dzień narodzin dla nieba, wiesz co mamo chce w prezencie? Pomyśl o moim szczęściu tutaj i o mojej kochanej rodzinie przy tobie, popatrz w niebo i daj mi w tym urodzinowym prezencie suuuper duży uśmiech :mrgreen: