Wed, 19 Stycznia 2011, 13:36:51
Cytat:[autor cytatu=megi84]
Julka ja tez jestem z Opola rwoniez jestem po stratach konkretnie dwoch i powiem szczerze ze wszystkie badania robilam na wlasna reke tzn prywatnie w tym rowniez kariotyp ale ten akurat robilam bedac w Niemczech pozostale badania takie jak tarczyca przeciwciala antyfosfolipidowe robilam tutaj w Opolu i nie powiem troche mnie to kosztowalo wyniki nic nie wykazaly wszystko ok i za trzecim razem sie udalo ale i tak profilaktycznie bralam fraxyparyne i luteine.moge Ci polecic dr Tomale on prowadzil moja ciaze przyjmuje prywatnie i on dal mi te leki dotego zwolnienie lekarskie na cala ciaze zebym odpoczywala czeste kontrole i sie udalo czego i Tobie z calego serca zycze jakbys miala jakies pytania to pisz pozdrawiam Cie serdecznie i swiatelko dla Twoich aniolkow(*)
Super że jesteś z Opola, Ja w sumie mieszkam 20km od ale to nie problem. Ja idę do doktora Szlachty nie wiem czy o nim słyszałaś. Podam Ci numer gg więc jak będziesz chciała to możesz się odezwać, może wiesz więcej na temat lekarzy z Opola bo ja już u tylu byłam że nie wiem gdzie już iść. To numer 325584.