Tue, 08 Września 2009, 14:33:48
Mam pytanie, mój mąż nie robił jeszcze żadnych badań, jakie są wskazane badania dla mężczyzn oprócz badania nasienia? bo to jakby samo się nasuwa...jakieś hormony? krew? ale co?
Badania dla męża
|
Tue, 08 Września 2009, 14:33:48
Mam pytanie, mój mąż nie robił jeszcze żadnych badań, jakie są wskazane badania dla mężczyzn oprócz badania nasienia? bo to jakby samo się nasuwa...jakieś hormony? krew? ale co?
Tue, 08 Września 2009, 15:02:34
Hmmm......nasienie na pewno, można zrobić krew, ale to chyba tylko tak dla ogólnej informacji.....Jeżeli z nasieniem będzie coś nie tak to wtedy pewnie dostanie się skierowanie na inne badania.
Ale tak naprawdę to jestem zielona w tym temacie.
Wed, 09 Września 2009, 19:45:12
Badanie nasienia można, zwłaszcza posiew może być istotny. Ale najlepiej lekarz pokieruje.
Tue, 15 Września 2009, 17:52:30
to ja też mam pytanie...a do jakiego lekarza posłać w takiej sytuacji męża???? Urolog coś pomoże? a może to nasz ginekolog powinien kierować rehabilitacją męża? Ja wiem, że to głupie, ale swojego czasu miałam lekką rozkminkę na ten temat... Niestety okazało się, że to bardziej moja wina...:?
Wed, 16 Września 2009, 01:07:41
\"Lekarz od mężczyzn\"to androlog.
Wed, 16 Września 2009, 07:08:07
witajcie
mysmy robili tez tylko badania nasienia i to jedynie dlatego bo mario chcial-oktako sie za ma duzo bakterii w spremie dostal tabletki i bylo po krzyku... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|