Sat, 07 Listopada 2009, 09:16:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Sat, 07 Listopada 2009, 09:17:37 przez 26mariola.)
Cytat:[autor cytatu=jasia]Moim zdanie czas nie leczy ran tylko my uczymy sie żyć ze świadomoscią że nasze dzieci nie są z nami że sa aniołkami w niebie ja zawsze poprawiam gdy ktos mówi że czas leczy rany tej rany nigdy nie da się zablixnic tak do końca pamięć o naszych dzieciach będzie nam towarzyszyc zawsze ale to chyba dobrze bo która matka mogła by zapomniec o swoim dziecku
\"czas leczy\", nadal chyba nie znoszę ale przyznaję - jest w nim jakaś prawda.
Zbliża się wigilia te dwie wigilie które mineły po stracie Mikołajka czekałam na życzenia by nam się jeszcze udało byśmy mieli jeszcze dzieciątko a w tym roku niechcę takich życzeń już gdy były moje urodziny juz ich nie chciałam oczywiście nie powiedziałam o tyn nikomu ale w tym rk na wigilię nichcę takich życzeń po prostu się ich boję Aniu Piotruś odszedł tak niedawno ja gdy zbliżały się pierwsze święta po odejściu naszego synka próbowałam cos zagłuszyć robiąc zakupy kupując jakieś ozdoby a gdy siadałam wieczorem robiło mi się jeszcze gorzej
Twoje rany są takie świeże serce krwawi boli wszystko a najbardziej puste ramiona z czasem nauczysz się żyć z tą świadomością ja nadal się jeszcze uczę żyć ze świdomością że moje dziecko leży na cmętarzu zamiast w domu w łóżeczku smutna to prawda ale niestety nic już nie zmienię
rozpisałam się za dużo :oops: