Thu, 17 Września 2009, 17:07:33
a prosze w dwoch intencjach- najpierw za owieczke ktora wlasnie starcila dzieciatko i potrzebuje wiele sil by przetrwac nastepne dni i o laske JezusaMilosiernego by jesli taka jest jego wola poblogoslawil moje starania by byly owocne i a jesli tak niech otoczy moje nienarodzone dziecko moje i wszystkich tych ktore tu sa i beda w najblizszym czasie w stanie blogoslawionym swa Nieograniczona Miloscia...
Jezu poczete zycie jest najwiekszym darem i tajemnica jaka nam dales matkom-prosze cie za wszystkimi tu ktore potrzebuja twej opieki,,,
Ty w swej ogromnej Milosci odpusciles i wysluchales lotra ktory wisial na krzyzu i prostymi slowami cie o wybyczenie poprosil...
Spojrz na nas tu ktore pokornie i po cichu prosimy o sile i zycie dla naszych nienarodzonych dzieci... amen
Jezu poczete zycie jest najwiekszym darem i tajemnica jaka nam dales matkom-prosze cie za wszystkimi tu ktore potrzebuja twej opieki,,,
Ty w swej ogromnej Milosci odpusciles i wysluchales lotra ktory wisial na krzyzu i prostymi slowami cie o wybyczenie poprosil...
Spojrz na nas tu ktore pokornie i po cichu prosimy o sile i zycie dla naszych nienarodzonych dzieci... amen