![]() |
Piotruś - Wersja do druku +- Poronienie - Forum (https://www.poronienie.pl/forum) +-- Dział: Poronienie (https://www.poronienie.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Moja strata (https://www.poronienie.pl/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Piotruś (/showthread.php?tid=2564) |
Piotruś - izuma - Thu, 01 Października 2009 Przytulam najmocniej jak wirtualnie potrafię... Piotruś - adka76 - Thu, 01 Października 2009 Aniu, ściskam Ciebie mocno i zyczę dużo sił, jestem z Toba myslami Piotruś - jasia - Thu, 01 Października 2009 Nieustannie dziś moje myśli są przy Was... Piotruś - HANKA - Thu, 01 Października 2009 Piotruś Kapitan Zagubionych Chłopców Urodził się Dziś i Umarł Otoczony Miłością L. Piotruś - iwona38 - Thu, 01 Października 2009 (*)(*)(*) Dla Piotrusia kapitana Zagubintch chlopcow... Tule was mocno.... Piotruś - 26mariola - Thu, 01 Października 2009 Aniu przytulam Cię bardzo tak bardzo mi przykro tak wam kibicowałam i miałam taką nadzieję że stanie się cud dla Piotrusia(*) ...............................( ..............................(,) .............................((,)) ............................(((,))) .............................((,)) ........................[*******] ........................[*******] ........................[*******] ........................[*******] ......................(*********)Śpij aniołku Piotruś - jasia - Thu, 01 Października 2009 Piotrusiu... Do zobaczenia. Piotruś - nielot - Thu, 01 Października 2009 Aniu...każdy Twój oddech przybliża Was do siebie... Piotrusiu, dzielny chłopczyku... (*)(*)(*) Piotruś - Agik - Thu, 01 Października 2009 Dla Piotrusia,dzielnego chłopczyka.(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Piotruś - Malgosia - Thu, 01 Października 2009 Leć, Kapitanie... Piotruś - aisha1976 - Fri, 02 Października 2009 dla Piotrusia(*)(*)(*) Piotruś - justysss - Fri, 02 Października 2009 dla Piotrusia [*][*] Piotruś - Monia25 - Fri, 02 Października 2009 Piotrusiowi (*)(*)(*)(*)(*) Aniu, tak strasznie mi przykro, nawet nie potrafię sobie wyobrazić co teraz przeżywasz.... Dużo dużo sił. Przytulam Cię w tym jakże trudnym czasie. Piotruś - krystyna03c - Fri, 02 Października 2009 Aniu nie będę nic pisać,bo nie potrafię znaleźć słów.Nie wierzę już w cuda,powoli tracę wiarę we wszystko.Przytulam Was mocno.Piotruś już nigdy nie będzie cierpiał,Ty mamo tak,ale pamiętaj,że kiedyś spotkamy się z naszymi kruszynami.Dla Kapitana (*)(*)(*) Piotruś - wuchowa - Fri, 02 Października 2009 Aniu, jestesmy z Toba... Piotrusiu - dzielny, maly Kapitanie - niech Twoja milosc ogrzewa serca Mamy, Taty i Siostry. Dopomoz , aby idac ciemnymi dolinami, nie stracili wrazliwosci serca. (*)(*)(*) Piotruś - Bettina - Fri, 02 Października 2009 Tak bardzo mi przykro !!!!!!!!! ![]() Piotruś - dorota1979 - Fri, 02 Października 2009 Dla Piotrusia [*] [*] [*] Przytulam najmocniej jak potrafię Piotruś - kasia28 - Fri, 02 Października 2009 modliłam się o cud, i brak mi słów dla Piotrusia (*) Piotruś - Becia - Fri, 02 Października 2009 Aniu tak bardzo przykro! Piotrusiu dla Ciebie Mały Kapitanie (*)!! Piotruś - Eva - Fri, 02 Października 2009 Brak mi słów.... Dla Piotrusia (*) Dużo sił dla Was Aniu... Piotruś - adka76 - Fri, 02 Października 2009 Aniu, tak bardzo mi przykro.. Na taka tragedię brakuje słów Twoim synkiem juz na pewno zaopiekowały się nasze Aniołki.. Dla Ciebie Piotrusiu (*)(*)(*) Piotruś - izasb - Fri, 02 Października 2009 Śpij Aniołku, Mały Wielki chłopczyku.... Aniu, przytulam.... Piotruś - zuza245 - Fri, 02 Października 2009 dla Piotrusia (*) Piotruś - izuma - Fri, 02 Października 2009 światło dla Piotrusia (*) i ...dużo sił dla Ciebie Haniu... Piotruś - sylwinka - Fri, 02 Października 2009 Piotrusiowi do nieba (*)(*)(*)... |